Osma po redu, gastronomska manifestacija “Dani caribrodske šušenice” održaće se 16. i 17. novembra 2024. Goste očekuje i bogat kulturno-umetnički program, a prvog dana od 18 sati u centru grada koncert će održati Dejan Matić.
Kao i ranijih godina, hala u sportskom centru “Park” rezervisana je za proizvođače dimljenog svinjskog mesa, ali i za izlagače i prodavce drugih mesnih i mlečnih prerađevina, kao i za vinarije i destilerije, dok će na drugoj lokaciji – u Balkanskoj ulici, svoje mesto imati proizvođači džemova, ajvara, ljutenica, kao i drugih proizvoda domaće radinosti.
Subota 16. novembar
11:00 Svečano otvaranje u centru grada izložbeno-prodajni deo u SC Park i centru grada i program do 18 časova
13:00-14:00 Škola gastronomije KUVAJTE SA STAMBOLOM I IVANOM u centru grada
17:00 Proglašenje pobednika
18:00 Koncert DEJANA MATIĆA u centru grada
Nedelja 17. novembar
09:00-15:00 Izložbeno-prodajni deo
Manifestacija promoviše gastronomiju i tradicionalne ukuse ovog kraja, sa akcentom na šušenicu (dimljeno svinjsko meso). Pored šušenice izlažu se i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati. Manifestaciju prati bogat kulturno - umetnički program. Održava se svake godine treće nedelje u novembru.
Kao i ranijih godina, hala u sportskom centru “Park” rezervisana je za proizvođače dimljenog svinjskog mesa, ali i za izlagače i prodavce drugih mesnih i mlečnih prerađevina, kao i za vinarije i destilerije, dok će na drugoj lokaciji – u Balkanskoj ulici, svoje mesto imati proizvođači džemova, ajvara, ljutenica, kao i drugih proizvoda domaće radinosti.
Subota 16. novembar
11:00 Svečano otvaranje u centru grada izložbeno-prodajni deo u SC Park i centru grada i program do 18 časova
13:00-14:00 Škola gastronomije KUVAJTE SA STAMBOLOM I IVANOM u centru grada
17:00 Proglašenje pobednika
18:00 Koncert DEJANA MATIĆA u centru grada
Nedelja 17. novembar
09:00-15:00 Izložbeno-prodajni deo
Manifestacija promoviše gastronomiju i tradicionalne ukuse ovog kraja, sa akcentom na šušenicu (dimljeno svinjsko meso). Pored šušenice izlažu se i ostali mesni proizvodi, prerađevine od mleka, proizvodi od voća i povrća, domaća radinost i stari zanati. Manifestaciju prati bogat kulturno - umetnički program. Održava se svake godine treće nedelje u novembru.
foto: TO Caribrod
TO Caribrod
TO Caribrod