Zimski ribolov uz tradicionalni vojvođanski disnator okuplja rekordan broj takmičara i gostiju na međunarodnoj manifestaciji Manić 63 u Novom Bečeju.
Uporedno sa takmičenjem u pecanju na obali se odvija još jedna manifestacija “Tradicionalni vojvođanski disnator” sa prikazom obrade svinjskog mesa na tradicionalan način i pripremom svinjokoljskih specijaliteta. Svima onima koji se ne takmiče u pecanju manića, omogućeno je uz simbolično učešće da uživaju u neograničenoj konzumaciji specijaliteta tipičnih za svinjokolj kao što su vrući čvarci, svinjski paprikaš, ražnjići, kobasice, krompirača, banatske lepinje, i sve to uz vrhunsko domaće vino i domaću rakiju.




U sklopu manifestacije “Tradicionalni vojvođanski disnator” u akciji “Uradi sam” gosti imaju mogućnost sami da spreme specijalitete od svežeg svinjskog mesa baš onako kako najviše vole.
Uporedno sa takmičenjem u pecanju na obali se odvija još jedna manifestacija “Tradicionalni vojvođanski disnator” sa prikazom obrade svinjskog mesa na tradicionalan način i pripremom svinjokoljskih specijaliteta. Svima onima koji se ne takmiče u pecanju manića, omogućeno je uz simbolično učešće da uživaju u neograničenoj konzumaciji specijaliteta tipičnih za svinjokolj kao što su vrući čvarci, svinjski paprikaš, ražnjići, kobasice, krompirača, banatske lepinje, i sve to uz vrhunsko domaće vino i domaću rakiju.




foto: Kadar
U sklopu manifestacije “Tradicionalni vojvođanski disnator” u akciji “Uradi sam” gosti imaju mogućnost sami da spreme specijalitete od svežeg svinjskog mesa baš onako kako najviše vole.
Kadar
TO Novi Bečej