Pored šušenice - dimljenog svinjskog mesa, na manifestaciji se mogu naći i drugi proizvodi od mesa, proizvodi od mleka, prerađevine od voća i povrća, proizvodi domaće radinosti.
pre pet meseci
TO Caribrod
TO Caribrod
foto: TO Caribrod
Ovogodišnja, osma po redu, gastronomska manifestacija “Dani caribrodske šušenice” održaće se 16. i 17. novembra, a prijave za izlagače su u toku. Goste očekuje i bogat kulturno-umetnički program, a prvog dana od 18 sati u centru grada koncert će održati Dejan Matić.
Kao i ranijih godina, hala u sportskom centru “Park” rezervisana je za proizvođače dimljenog svinjskog mesa, ali i za izlagače i prodavce drugih mesnih i mlečnih prerađevina, kao i za vinarije i destilerije, dok će na drugoj lokaciji – u Balkanskoj ulici, svoje mesto imati proizvođači džemova, ajvara, ljutenica, kao i drugih proizvoda domaće radinosti.
Subota 16. novembar
11:00 Svečano otvaranje u centru grada izložbeno-prodajni deo u SC Park i centru grada i program do 18 časova 13:00-14:00 Škola gastronomije KUVAJTE SA STAMBOLOM I IVANOM u centru grada 17:00 Proglašenje pobednika 18:00 Koncert DEJANA MATIĆA u centru grada
Ako želite da na Vaš e-mail dobijate obaveštenja o manifestacijama, unesite adresu i mi ćemo Vam periodično slati najave događaja i ostale aktuelnosti. Vaša adresa je sigurna i neće biti deljena.
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje Pošaljite nam poruku.