Aktuelno

Somborsko leto za mlade 2024

Muzika na točkovima podrazumeva povorku mladih, koji peške, na biciklima, rolerima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora.

pre mesec dana

TO Sombor

TO Sombor

somborsko leto za mlade

foto: TO Sombor

Ovogodišnja proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, počeće događajem Muzika na točkovima. Na pokretnoj bini/kamionu koji u 19 časova polazi sa platoa ispred Županije. Nakon pokretnog koncerta, Somborsko leto za mlade 2024 seli se u letnji kabare, prostor između pozorišta i biblioteke.

19:00 Županija
Muzika na točkovima
Bokun, Vladimir Tucakov & Daba

21:00 Kabare stage
Prljava frekvencija
Ida Prester & Lollobrigida
Six Pack

Ulaz na sve aktivnosti je BESPLATAN!

Ovogodišnja manifestacija je podržana u okviru projekta “Somborsko leto za mlade 2024” koji realizuju Udruženje građana Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, Grada Sombora i Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Značajnu podršku organizaciji manifestacije, kao i prethodnih godina, pružaju JKP „Čistoća“, JKP „Vodokanal“, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki”, Narodno pozorište Sombor, Sportski centar „SOKO“ i HEINEKEN Srbija, a od ove godine i BOJA doo Sombor.

Bačka

Bačka je oblast na zapadu Vojvodine. Dobila je ime po gradu Baču. Jedno je najplodnijih regija Evrope.

Prijavite se na newsletter

Ako želite da na Vaš e-mail dobijate obaveštenja o manifestacijama, unesite adresu i mi ćemo Vam periodično slati najave događaja i ostale aktuelnosti. Vaša adresa je sigurna i neće biti deljena.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje
Pošaljite nam poruku.

Poruka je poslata.