Aktuelno

Vinski park 2024

Najveća vinska manifestacija na otvorenom u zemlji, okuplja zaljubljenike u vino i gurmanske specijalitete iz svih krajeva Srbije i regiona.

pre četiri nedelje

GP

FB Vinski park

vinski park, sremska mitrovica

foto: FB Vinski park

Ovogodišnji Vinski park biće održan 24. avgusta u Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 18:00 časova. Kao zemlja gost, Mađarska će ove godine predstaviti svoja najbolja vina i delikatese. Posetioci će imati priliku da uživaju u izuzetnom izboru vina koje će predstaviti preko 100 vinarija iz Srbije i regiona. Očekuje se degustacija više od 700 vrhunskih vina. Festival će ugostiti i 20 malih proizvođača delikatesnih prehrambenih proizvoda.

Za one koji uživaju u muzici, Vinski park je pripremio raznovrstan muzički program. Na sceni će nastupiti duo „Imperial Strings,“ ansambl PRIJATELJI ZAUVEK sa programom „Zvuci večnosti: Šansone i Šlageri,“ DJ Jazzysad, kao i popularni TABOO BAND. Degustacija vina vršiće se uz kupovinu vinske čaše.

Srem

Oblast u Vojvodini, ograničena tokovima reka Dunava i Save. Ime potiče od naziva grada Sirmijuma, jedne od prestonica Rima.

Prijavite se na newsletter

Ako želite da na Vaš e-mail dobijate obaveštenja o manifestacijama, unesite adresu i mi ćemo Vam periodično slati najave događaja i ostale aktuelnosti. Vaša adresa je sigurna i neće biti deljena.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje
Pošaljite nam poruku.

Poruka je poslata.